Birgit Verkleij
Tuina masseur
Natuurgeneeskundig therapeut
Birgit Verkleij

Tuina stoelmassage

 

De Tuina (spreek uit Twie na) stoelmassage is een krachtige, dynamische, therapeutische massage. Tuina massage richt zich op het behandelen en/of voorkomen van klachten bij uw medewerkers. Klachten die, onbehandeld, op den duur tot ziekteverzuim kunnen leiden.

Stoelmassage
Klachten als: pijn- en spanningsklachten in nek- en schoudergebied, rugklachten, RSI klachten, vermoeidheid, hoofdpijn en migraine.


De massage is samengesteld vanuit de filosofie afkomstig van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Er wordt gewerkt vanuit kennis over meridianen en acupunctuurpunten.
De behandeling zorgt voor een goede doorstroming van Qi (energie) en Bloed en is daardoor energiek. Tegelijkertijd worden er punten aangesproken die rust en ontspanning geven in bv hart en hoofd. Hierdoor ontstaat er een goede balans tussen lichaam en geest.

 

De Tuina stoelmassage heeft een preventief karakter waardoor het mogelijk is klachten vroegtijdig te signaleren en te behandelen. Het ziekteverzuim op de werkvloer zal hierdoor dalen.

 

Een Tuina stoelmassage werkt zowel verkwikkend als ontspannend voor uw medewerkers.
Dit heeft een gunstige invloed op het werkklimaat binnen uw bedrijf.

 

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van specifieke krachtige Tuina technieken.


Er wordt gemasseerd over de kleding heen.


Ontspanning tijdens de massage wordt bevorderd door het gebruik van een ergonomisch verantwoorde massagestoel.


De massage neemt per medewerker ongeveer 25 minuten in beslag. De duur van de massage kan aan uw specifieke wensen worden aangepast.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een demonstratie bij u op het bedrijf.